пътна помощ wv golf

Пътна Помощ

Денонощна пътна помощ


Pitstop предлага денонощна пътна помощ 24 часа, 7 дни в седмицата - репатриране на повредени и катастрофирали автомобили (бусове, мотокари, селскостопанска техника) в страната и чужбина!
Ако имате нужда от помощ на пътя - ние ще ви асистираме. Предлагаме съдействие от по - леки повреди до репатриране на превозното средство, включитлно и от труднодостъпни местоположения. Можем да ви помогнем при смяна на гуми, подаване на ток, ако автомобила не се движи ще репатрираме вашето превозно средство до желан от вас адрес.

Автосервиз Pit stop

Автобояджийски, автотенекеджийски, експресни и козметични услуги.


Автосервиз Пит Стоп ЕООД е създаден през 1996 годинa с основен предмет на дейност възстановителни автотенекеджийски и бояджийски услуги на леки и лекотоварни автомобили. Днес в сервиза работят 5 специалисти в сграда на площ от над 300 кв.м. Автосервиз Пит Стоп ЕООД разполага с камера за боядисване на автомобили, зона за подготовка, стенд за миксиране на бои Glasurit, зона за изпъване (изправяне) на катастрофирали aвтомобили,инфрачервена лампа за изпичане на детайли, видеоситема за наблюдение, сот, софтуер за история на отминали ремонти,  както и крик за повдигане на автомобили. Разположен е на 7,5 километра от центъра на град Русе, в Източна индустриална зона, в близост до големите заводи на Монтюпе и Керос. Висококвалифицираният екип и наличното оборудване на сервиза осигуряват качествено обслужване и оптимални срокове.

Виж повече
бояджийна камера русе
Logo

„Пит Стоп“ ЕООД предлага пътна помощ и автосервиз за различни видове автомобили като леки коли, камиони, бусове, трактори и други.

Фейсбук страница

КОНТАКТИ ПЪТНА ПОМОЩ

КОНТАКТИ АВТОСЕРВИЗ

  • гр. Русе, Източен Индустриален Парк
  • Виваком: +359 883 490 309
  • Теленор: +359 888 309 627
  • Понеделник - Петък | 08:00 - 17:00